Onze referenties

Wij bewijzen al meer dan 25 jaar onze meerwaarde voor een grote (inter)nationale klantenkring in met name de utiliteit en de infrastructuur. Wij verzorgen de elektronische beveiliging voor (overheids)instellingen, maar zeker ook voor de top van de particuliere sector. Wij zijn uiteraard terughoudend in het geven van informatie.
Daar waar relaties toestemmen, geven we u een indruk van onze activiteiten.


Onze partners

Kwaliteit is leidend bij Holland Systemen. Daarom werken wij uitsluitend met betrouwbare producten van zorgvuldig geselecteerde partners die kwantitatief en kwalitatief tot de top van de wereldmarkt behoren.


Als de elektronische beveiliger binnen VolkerWessels bieden wij onze klanten "dat onbetaalbare gevoel van veiligheid" zowel nationaal als internationaal. Onze referenties spreken voor zich.


Wilt u informatie ?

Vraag onze capacity brochure aan!

Email of bel ons via (070) 354 62 52 voor nadere informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij ondernemen direct actie om er voor te zorgen dat ook u zich met "dat onbetaalbare gevoel van veiligheid" kunt focussen op uw core business.


Nieuws

Verlenging contract Haagse Hubertustunnel

Holland Systemen houdt zich ook de komende jaren bezig met de beveiliging van de Hubertustunnel. Het contract met de gemeente Den Haag is kort geleden verlengd.


Museum Bredius content met elektronische beveiliging

Het Haagse museum Bredius is content met haar nieuwe elektronische beveiligingssysteem. De beveiliging van het aan de Lange Vijverberg gevestigde museum is naar een hoger niveau gebracht na diverse werkzaamheden door Holland Systemen.


Betrokken bij A4 Midden Delfland

Holland Systemen is als onderdeel van VolkerWessels nauw betrokken bij de realisatie van de A4 Midden Delfland. Holland Systemen werkt aan de brand- en inbraakdetectie en legt het communicatiesysteem van de intercom aan.


Hoogste punt bereikt bij Haga Ziekenhuis

De nieuwbouw van het Haga Ziekenhuis heeft maart 2014 het hoogste punt bereikt. VolkerWesselsHaga voert de bouw uit. Holland Systemen is nauw betrokken bij dit enorme bouwproject.


Overzicht alle nieuwsberichten >

Ons aanbod


Onze certificeringen